Home » Teams » Senioren » METO 1 » Busreizen uitwedstrijden

Busreizen uitwedstrijden 18/19

METO komt dit seizoen opnieuw uit in de 4e klasse A. Op het programma voor 18/19 staan maar liefst 11 uitwedstrijden naar Zeeuws-Vlaanderen. Met dank aan Tummers Food Processing Solutions kunnen (een deel van deze) busreizen gratis worden aangeboden aan de spelers, staf en supporters!

Namens de busmaatschappij zijn wij verplicht een lijst in te leveren met alle namen van de passagiers. Iedere supporter dient zich daarom voor elke wedstrijd aan te melden om mee te kunnen reizen. Aanmelden kan enkel via het formulier op deze pagina.

Houd er rekening mee dat de spelers en staf tijdig aanwezig moeten zijn voor aanvang van de wedstrijd. De aangegeven vertrektijd is dan ook de uiterlijke vertrektijd. Zorg dat je op tijd (10-15 minuten van te voren) aanwezig bent.

Mede mogelijk gemaakt door

Aanmelden eerstvolgende uitwedstrijd

Datum Zondag 16 december
Wedstrijd Biervliet - METO (aanvang 14:15 uur!)
Vertreklocatie Eetcafé 't Klavertje
Vertrektijd Hoogerheide 12:15