Home » Teams » Senioren » METO 1 » Busreizen uitwedstrijden

Busreizen uitwedstrijden 18/19

METO komt dit seizoen opnieuw uit in de 4e klasse A waar dit jaar nog meer Zeeuws-Vlaanderse clubs actief zijn. Op het programma voor 18/19 staan maar liefst 11 uitwedstrijden naar Zeeuws-Vlaanderen. Om net als vorig seizoen weer een busdienst te realiseren voor de spelers, staf en supporters zal daarom een bijdrage worden gevraagd van €10,- aan alle passagiers.

Namens de busmaatschappij zijn wij verplicht een lijst in te leveren met alle namen van de passagiers. Iedere supporter dient zich daarom voor elke wedstrijd aan te melden om mee te kunnen reizen. Aanmelden kan tot en met zaterdagavond 18.00 uur voor de betreffende wedstrijd. Inschrijven betekent ook meereizen, ben je plots toch verhinderd, maar heb je je wel opgegeven, stuur dan een mail aan j.vankalmthout@gmail.com. Aanmelden kan enkel via het formulier op deze pagina en niet per e-mail. 

Houd er rekening mee dat de spelers en staf tijdig aanwezig moeten zijn voor aanvang van de wedstrijd. De aangegeven vertrektijd is dan ook de uiterlijke vertrektijd. Zorg dat je op tijd (10-15 minuten van te voren) aanwezig bent. 

Aanmelden eerstvolgende uitwedstrijd

Datum 30 september 2018
Wedstrijd IJzendijke - METO
Vertreklocatie Eetcafé 't Klavertje
Vertrektijd Hoogerheide 12:30 uur
Vertrektijd uitvereniging 17:30 uur
Reisduur 60 - 75 minuten
Deadline inschrijven Zaterdag 29 september