Blessurescreening

Beste Metoanen,

Zoals velen van jullie weten, ben ik als sportfysiotherapeut werkzaam bij Fysio Faster te Hoogerheide. Als verzorger bij METO, ben ik verantwoordelijk voor de snelle blessurebehandeling en revalidatietraining van de spelers van de selectie. Ik ben benaderd om na te denken over een oplossing voor het ook sneller kunnen bekijken en behandelen van de junioren en senioren van de lagere elftallen. Hieruit is de BLESSURE SCREENING ontstaan.

Er zal door mij, Bas Broosus,, sportfysiotherapeut van FysioFaster op maandag weer tussen 19.30 en 20.00 uur gekeken worden naar geblesseerde spelers en advies gegeven wat te doen met hun blessuren.  Rust geven, aangepast trainen, oefenen, tapen,  behandelen of een andere discipline naar laten bekijken. Op de praktijk van FysioFaster heeft Bas ook de mogelijkheid om een echografie te maken, zodat de klacht en geblesseerde structuren nog beter gediagnosticeerd en gerichter behandeld kunnen worden.

De screening voor spelers onder de 18 jaar wordt betaald uit de basisverzekering (dit is dus eigenlijk gratis, hier wordt ook geen eigen risico voor gevraagd) en boven de 18 jaar uit de eigen aanvullende verzekering. Indien je geen aanvullende verzekering hebt zijn de kosten 10 euro. De behandelingen worden gedeclareerd door FysioFaster. Voor meer informatie of een afspraak: 0164-612274 of mobiel Bas Broosus: 0614627351

Met vriendelijke groet,

Bas Broosus, Master Sportfysiotherapeut