Sponsorportaal

METO is een vereniging die in de voetbalregio Zuid hard aan het werken is om één van de vooraanstaande verenigingen te worden. Een duidelijk beleid en een goede jeugdopleiding liggen daar aan ten grondslag. Dit kost echter wel geld. 

Uw bedrijf als sponsor van rkvv meto

Er zijn een aantal manieren om onze vereniging te sponsoren en voor u om reclame te maken. Deze staan vernoemd in de sponsorovereenkomst. In ons sponsorpakket-document staat uitgebreider beschreven wat er mogelijk is en wat u kunt verwachten van ons. Indien u de sponsorovereenkomst heeft ingevuld, kunt u deze inleveren bij een van onderstaande personen:

A Lameir, aclameir@planet.nl

J Prop, jenpprop@kpnmail.nl

Bij een van de bestuursleden van onze vereniging kunt u uiteraard ook altijd terecht. 

Downloads

Sponsorovereenkomst METO 2023
PDF – 76,9 KB 73 downloads
Sponsorpakket METO Uitleg 2023
PDF – 97,4 KB 75 downloads
Logo Pakket
Gecomprimeerd bestand – 705,3 KB 658 downloads

Inwoners hoogerheide en supporters meto

Bezoek SIMPLIFE

Zaterdag 15 april zijn we met drie man een bezoekje gaan brengen bij de sponsor van de jassen voor onze oud papier vrijwilligers. Deze had open deur dagen en onder het genot van een kopje koffie kregen we uitleg over vanalles en nogwat betreffende hulpmiddelen die mensen in huis nodig hebben als men wat minder valide wordt of is. Trapliften en scootmobiels zijn hier enkele voorbeelden van. Hieronder enkele foto's en wilt u meer weten: www.simplife.be