Home » Activiteiten » Agenda » Sluitingsdag

Doedag en sluitingsdag op 29 juni

Om het saamhorigheidsgevoel dat METO wil uitdragen te creëren is de Doedag in het leven geroepen. Een dagdeel waarop alle leden de handen uit de mouwen steken en klusjes verrichten op het sportpark. Samen kunnen we zo iets bijdragen aan dat saamhorigheidsgevoel en natuurlijk een fris en goed onderhouden sportpark waar we trots op zijn. En wat is er nou leuker dan zo'n dag gezellig af te sluiten met een bbq en een drankje. Of twee. Of drie. Of 20. Want we vieren dit jaar de Sluitingsdag meteen na de doe-dag. Dit betekent gratis BBQ voor alle leden met springkussen voor de kleintjes en consumpties voor slechts €1,- 

Doedag

Iedereen die zich geroepen voelt om op een gezellige manier iets bij te dragen aan de conditie van ons mooie sportpark Jac van Hoek is van harte uitgenodigd om te komen helpen. We hopen op zo veel mogelijk vrijwilligers. Alle helpende handjes zijn welkom, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Geef je daarom nu op!

Datum en tijd: zaterdag 29 juni van 08:00 uur tot ongeveer 13:00 uur. 

Opgeven:  Bij René Adriaansen via 0164-616991 of  mrg.adriaansen@freeler.nl 

Sluitingsdag

De Sluitingsdag vindt plaats op dezelfde dag, namelijk zaterdag 29 juni. Na de Doedag sluiten de vrijwilligers af met een drankje en dan is er even tijd om thuis op te frissen. Vanaf 16:00 uur opent de kantine opnieuw haar deuren, maar dan voor de sluitingsdag. Belangrijk is dat je je apart opgeeft voor de Sluitingsdag, of je nou wel of niet deelneemt aan de Doedag in de ochtend. Opgeven kan tot en met zondag 14 juni in verband met bestellingen. 

De sluitingsdag bestaat uit een gezellige middag/avond om het seizoen af te sluiten met alle leden. Dit doen we met een gezellige bbq en een lekker biertje of frisje. Ook wordt er ter plaatse een heerlijk varken aan het spit bereid en aangesneden door Ron Tak voor de liefhebbers. De bbq gaat aan om 17:00 uur en is volledig gratis voor alle METO-leden. Alle niet-leden, zoals ouders, vrienden en familie kunnen voor slechts 10 euro ook gezellig mee eten. Voor de kinderen hebben we een springkussen en natuurlijk mag er een balletje getrapt worden.  Daarnaast zijn consumpties (bier, wijn en fris) de hele avond voor iedereen die zich heeft aangemeld slechts €1,-*

Wil jij het seizoen samen met de andere leden gezellig afsluiten met een bbq tijdens de Sluitingsdag? Geef je dan voor 14 juni op via het formulier hieronder. Let op: opgeven= aanwezig zijn, ivm de gemaakte kosten. Heb je vragen of kun je toch niet aanwezig zijn na inschrijving, stuur dan zsm een mailtje aan activiteiten@rkvvmeto.nl. 

*Er is een budget beschikbaar gesteld door het bestuur en de activiteitencommissie om consumpties voor €1,- te realiseren. Mocht dit maximumbudget onverwacht voor sluiting bereikt worden, zullen de prijzen weer normaal worden. Dit communiceren we uiteraard op de avond zelf. 

Sluitingsdag in het kort:

Wat Gezellige afsluiting met bbq, springkussen en consumpties voor €1,-.
Wanneer Zaterdag 29 juni 2019, vanaf 16:00 uur
Waar Kantine METO
Voor wie Alle leden, aanhang en familie
Inschrijven Via formulier hieronder
Deelname kosten Gratis voor leden, €10,- voor niet leden
Deadline inschrijven 14 juni 2019

Inschrijven sluitingsdag

Het inschrijfformulier is gesloten.