Home » Activiteiten » Agenda » Sluitingsdag

Doedag + sluitingsdag

Op zaterdag 2 juli sluiten we gezamenlijk het seizoen af bij METO. Meer info en het inschrijfformulier vind je onder de poster. 

Doedag (8:00 - 12:00)

In de ochtend maken we het sportpark klaar voor de zomerstop én het nieuwe seizoen tijdens de jaarlijkse doedag. Zo vergroten we de saamhorigheid binnen de vereniging. De doedag vindt plaats in de ochtend tussen 8:00 uur en 12:00 uur. Meer info en inschrijven volgt snel via Rene Adriaansen. 

Sluitingsbbq (Vanaf 15:00 uur)

Natuurlijk kan na het harde werken het seizoen definitief worden afgesloten. Dat doen we graag met zo veel mogelijk leden tijdens de jaarlijkse sluitingsbbq. Daarom is de BBQ gratis voor alle leden. Niet leden, zoals partners, ouders en/of kinderen van leden, betalen een bijdrage van 15 euro per persoon. Daarnaast zijn alle consumpties (exclusief sterke drank) slechts 1 euro per stuk, uiteraard ook voor niet leden. 

Kinderen kunnen gebruik maken van het kunstgrasveld om een balletje te trappen, er is een springkussen aanwezig en bij warm weer zorgen we voor de nodige verkoeling. 

De kantine is geopend vanaf 15:00 uur en de BBQ gaat rond 17:00 uur aan. 

Inschrijven kan tot vrijdag 24 juni via onderstaand formulier. 

Inschrijven Sluitingsbbq

Let op, we hanteren de volgende regels voor inschrijven:

1. Inschrijven is niet vrijblijvend. Bij een no-show kunnen we alsnog de gemaakte kosten in rekening brengen. Dit is uit ervaring helaas nodig om te vermelden. Mocht je je na aanmelding onverhoopt toch willen afmelden, mail dit dan tijdig naar activiteiten@rkvvmeto.nl 

2. De sluitingsdag is enkel voor leden, maar natuurlijk zijn ouders, kinderen en/of partners van leden wel van harte welkom. Deelname is voor niet leden dus alleen mogelijk als een METO lid de aanmelding hieronder invult (tenzij het om een minderjarig lid gaat en je als ouder/verzorger de aanmelding doet) en tegen een bijdrage van 15 euro per persoon. Ik verklaar het aantal niet leden naar waarheid te hebben ingevuld en ben me bewust van de betaalverplichting voor niet leden (contant te voldoen bij binnenkomst) én voor gemaakte kosten bij een no-show (niet komen opdagen).  

Inschrijven Doedag

Inschrijven voor de doedag kan via Rene Adriaansen.