Doedag + sluitingsdag

Op zaterdag 1 juli 2023 sluiten we het jaar af bij METO. In de ochtend steken we de handen uit de mouwen om het sportpark weer zomerproof te maken en in de namiddag sluiten we het seizoen met alle leden die zin hebben gezamenlijk af met de jaarlijkse sluitingsbarbecue. De inschrijving is inmiddels gesloten. 

Doedag 8:00 uur - 12:00 uur

Net als andere jaren starten we in de ochtend met de doedag waarvoor wij op zoek zijn naar vrijwilligers. We starten om 8:00 uur, langslapers om 9:00 uur, maar zeker niet later. We stoppen rond de middag met een hapje en een drankje.

Opgeven kan bij Rene Adriaansen, Adri Lameir of Jac Broos.

Sluitingsbarbecue vanaf 15:00 uur

Aan het eind van de middag openen we de kantine weer voor de jaarlijkse sluitingsbarbecue. Inloop is vanaf 15:00 uur en de barbecue gaat rond 17:00 uur aan. Deze wordt dit jaar verzorgd door Keurslager J.A Geilings. De sluitingsbarbecue is is enkel voor METO leden en vrijwilligers. Natuurlijk zijn directe gezinsleden, zoals partners en kinderen ook welkom. Voor deze introducees (niet-leden) vragen we een bijdrage van 15 euro per persoon. Daarnaast krijgen alle deelnemers 5 consumpties per persoon gratis. 

Let op: Inschrijven is niet meer mogelijk. Mocht je onverhoopt niet kunnen na opgave, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via activiteiten@rkvvmeto.nl.  Anders zijn wij genoodzaakt de kosten alsnog bij je in rekening brengen. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor leden voor wie het gratis is. 

Inschrijven sluitingsbarbecue

Inschrijving gesloten. Bestelling wordt doorgegeven aan de slager.