Home » Activiteiten » Agenda » Sluitingsdag

Doedag en sluitingsdag

Om het saamhorigheidsgevoel dat METO wil uitdragen te creëren is de doedag in het leven geroepen. Een dagdeel waarop alle leden de handen uit de mouwen steken en klusjes verrichten op het sportpark. Samen kunnen we zo iets bijdragen aan dat saamhorigheidsgevoel en natuurlijk een fris en goed onderhouden sportpark waar we trots op zijn. En wat is er nou leuker dan zo'n dag gezellig af te sluiten met een bbq en een drankje. Of twee. Of drie. Of 20. Want we plakken dit jaar de sluitingsdag er meteen tegenaan. Dit betekent gratis BBQ voor alle leden en consumpties de gehele avond voor slechts €1,- Nadere info volgt.

Wanneer Zaterdag 29 juni 2019, tijd ntb
Waar Kantine METO
Voor wie Alle leden en aanhang
Inschrijven Via formulier website (zodra online)
Deelname kosten Gratis voor leden, €10,- voor niet leden
Deadline inschrijven 15 juni 2019

Inschrijven

Het inschrijfformulier is nog niet geopend. Houd de website en Facebookpagina in de gaten.