Doedag + sluitingsdag

Op zaterdag 2 juli sluiten we gezamenlijk het seizoen af bij METO. Meer info en het inschrijfformulier vind je onder de poster. 

Doedag (8:00 - 12:00)

In de ochtend maken we het sportpark klaar voor de zomerstop én het nieuwe seizoen tijdens de jaarlijkse doedag. Zo vergroten we de saamhorigheid binnen de vereniging. De doedag vindt plaats in de ochtend tussen 8:00 uur en 12:00 uur. Meer info en inschrijven via Rene Adriaansen mrg.adriaansen@freeler.nl

Sluitingsbbq (Vanaf 15:00 uur)

Natuurlijk kan na het harde werken het seizoen definitief worden afgesloten. Dat doen we graag met zo veel mogelijk leden tijdens de jaarlijkse sluitingsbbq. Daarom is de BBQ gratis voor alle leden. Niet leden, zoals partners, ouders en/of kinderen van leden, betalen een bijdrage van 15 euro per persoon. Daarnaast zijn alle consumpties (exclusief sterke drank) slechts 1 euro per stuk, uiteraard ook voor niet leden. 

Kinderen kunnen gebruik maken van het kunstgrasveld om een balletje te trappen, er is een springkussen aanwezig en bij warm weer zorgen we voor de nodige verkoeling. 

De kantine is geopend vanaf 15:00 uur en de BBQ gaat rond 17:00 uur aan. 

Inschrijven Sluitingsbbq

Inschrijven voor de sluitingsbbq is niet meer mogelijk. De inschrijving is gesloten. 

Inschrijven Doedag

Inschrijven voor de doedag kan via Rene Adriaansen.