Home » Activiteiten » Jeugdactiviteiten » Voetbalkamp

Voetbalkamp 2019 

Binnenkort is het weer zo ver! Het METO jeugdvoetbalkamp voor alle pupillen van JO10, JO11 en JO13. Het jeugdvoetbalkamp wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2019. Opgeven kan tot en met 25 mei via het formulier hieronder. 

Onder begeleiding van vele vrijwilligers wordt er weer een heel leuk programma uitgezet op het Sportpark Jac van Hoek. Denk hierbij aan verschillende zeskamp-spelen en natuurlijk een voetbaltoernooi. Een impressie van de activiteiten van vorig jaar vind je onderaan deze pagina. 

Voor een bijdrage van 19,50 Euro blijven de kinderen twee nachten slapen en krijgen ze natuurlijk voldoende eten en drinken. De kinderen ontvangen hiervoor nog een officiële uitnodiging.pdf

Op donderdag 6 juni organiseren we nog een informatie avond met meer uitleg. Hier beantwoorden we graag jouw vragen. Kan je vraag niet wachten? Stuur dan een mailtje aan metovoetbalkamp@outlook.com

We hopen ook dit jaar weer een grote opkomst. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Schrijf je kind hieronder in en dan zorgen we samen voor een leuk en sportief voetbal weekend!

Meeneemlijst

Ik Neem Mee Lijst
PDF – 1,5 MB 625 downloads

Inschrijven

Inschrijven kon tot 25 mei 2019. Voor vragen over het voetbalkamp of het inschrijfformulier kun je contact opnemen door een email te sturen aan metovoetbalkamp@outlook.com. 

Impressie 2018