Home » Teams » Jeugd

Jeugd

Komend seizoen zal er vanwege het covid geen pupil van de week plaatsvinden, dit pakken we weer op zodra het kan.

Op trainingsavonden geen ouders tot nader bericht.

Kleedkamers mogen open blijven, echter het advies blijft thuis douchen, er mag gedouched worden op wedstrijddagen met max 3 personen tegelijk, kader dient hier op toe te zien.

Voor elftallen hoger dan jo13 geldt dat zij 1,5 mtr afstand houden wanneer zij niet met de wedstrijd bezig zijn. Geen complete elftallen in een kleedkamer aanwezig dus bespreking vindt plaats op het veld.

Ouders mogen wel bij de wedstrijden aanwezig zijn en dienen uiteraard de 1,5 mtr in acht te nemen.

Ik hoop dat jullie dit willen doorgeven binnen jullie elftallen en gebruik vooral het gezond verstand.

Ik wens jullie ondanks de huidige situatie veel voetbalplezier.

Elk jeugdelftal heeft haar eigen subpagina. Hier vind je meer informatie over het betreffende team. Deze pagina's worden onderhouden door Eddy Huybrechts jeugd.secretaris@rkvvmeto.nl Als je foto's, een wedstrijdverslag of iets anders leuks voor op de site, mail dan, alles is welkom. De inhoud is dus per team verschillend. Kies in het submenu voor de teampagina die je wilt bekijken.