Home » Clubinfo » Oud papier

Oud papier

Het ophalen, verzamelen en verwerken van oud papier is één belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. De standen vindt u hier. Hiervoor zijn wij nog steeds op zoek naar vrijwilligers die op doordeweekse dagen en op zaterdagochtend de handen uit de mouwen willen steken en onze ''Oud papier mannekes'' te helpen. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij Johan Prop via jenpprop@kpnmail.nl of Ger van Tilburg via glvantilburg@kpnmail.nl. De instructies voor het ophalen van oud papier kunt u alvast hier vinden.

Hieronder een verslag van het jaarlijkse uitje van onze oud papier vrijwilligers

Routes

Route 1
Raadhuisstraat – Binnenweg – Semmelweisstraat – Heistraat – Edward Jennerstraat – Platengastraat – Griblingstraat – Pasteurstraat – St.Lucasplein – Flemingstraat – Robertkochstraat – Prinsbernhardstraat – Onderstal – Marktje – Groenewoud – Tuinstraat – Veerweg – Gehelekom Woensdrecht – Dorpstraat tot aan ’’Nonplus Ultra”- Rijzendeweg – Stompe Torenlaan – Vinkeslag – Melis Bleclaan – Berglaan – Fortuinstraat – Bossestraat – Steenstraat tot Scheldeweg – Valkesstraat en gehele Bungalowpark.

Route 2
Prins Clausstraat – Prins Hendrikstraat – Kromstraat – Matthias Wolffstraat – Kloosterstraat - KLM Laan – Van Weerden Poelmanlaan – Lorentzstraat – Van ’t Hoffstraat – Ossendrechtseweg – Bejaardenwoningen e.o. – Dennenlaan – Schapendreef – Puteseweg Zuidkant – Huijbergseweg v/a Pastoor v Roeselstraat – gehele Planduintjes – t/m Putseweg Noord.

Route 3
Gehele plan Heiakkers – Nederheide – Doelstraat – Nieuweweg – Antwerpsestraatweg oneven – Duinstraat – en gehele Plan de Hoef.

Route 4
Huijbergseweg v/a Lorentzstraat – Huigenstraat – Buys Ballotstraat – Keesomstraat – Gravesandestraat – K.Onnestraat – Oostlaan – Hugo de Grootstraat – Mickelersweg – Lindberghlaan – Sondermanlaan – Geyssendorfferlaan – Bleriotlaan – Verlengdeduinstraat – Fokkerlaan – Parmentierlaan – Smirnofflaan – Wouwbaan – Zantfort – Oudestee – Nieuwestee.- Aviolandalaan – Antwerpsestraatweg –  Steenstraat tot aan Scheldeweg – en v/a   kruising Zantfort Scheldeweg Antwerpsestraatweg even tot aan de Raadhuisstraat.

De Routes worden gereden om de 4 weken op donderdagavond. De data van de routes voor het komende jaar vindt u hier.

Iedereen die buiten de genoemde ophaalroutes vallen en winkeliers mogen hun oud-papier ook dagelijks brengen naar de containers bij het Jac van Hoek sportpark aan de Huijbergseweg.