Home » Clubinfo » Kantine

Kantine

Kantine ''De Nieuwe Hoeksteen'' is sinds 2012 de vervanger van, hoe toepasselijk ''De Hoeksteen''. De kantine is opgeleverd door hoofdsponsor De Nijs-Soffers Bouwgroep. Het biedt een gezellig onderkomen voor spelers en publiek tijdens wedstrijddagen. Openingstijden zijn alsvolgt:

Maandag t/m woensdag en vrijdag gesloten
Donderdag 20:00 uur - 00:00 uur
Zaterdag 8:30 uur - 19:00 uur
Zondag Vanaf 1 uur voor aanvang eerste wedstrijd - 19:00 uur

Voor uitspelende teams die willen vertrekken vanuit de kantine geldt dat de kantine in onderling overleg eerder kan worden geopend. Graag voor donderdag afstemmen met kantine personeel.

Als teams gebruik willen maken van de kantine bij niet officiele competitie of bekerwedstrijden dan kan dit mits vooraf afgesproken. Op de maandag voorafgaand aan de wedstrijd, voor 18:00 uur, doorgeven bij het kantine personeel.

Contactpersoon kantine

Jacco Leijten
Leijten.ja@gmail.com

Zonnepanelen

Als vereniging willen wij graag ecologisch handelen en we proberen dit te combineren met een gezonde opbrengst voor onze clubkas. Daarom hebben we in april 2016 zo’n 54 zonnepanelen geplaatst op het dak van de kantine. Meer informatie over de opbrengsten hiervan vindt u hier.

Heeft u zelf nog ideeën die bijdragen aan een goed milieu of een positieve inbreng in onze kas, neem contact op met ons en we zullen er zeker goed naar kijken.