METO Feest: snEx On The Beach-Party

Update: METO Feest snEx On The Beach is uitgesteld! In verband met de huidige maatregelen rondom corona heeft de activiteiten commissie besloten om het METO Feest op 17 december noodgedwongen te moeten cancelen. Er is op dit moment te weinig zekerheid of het feest überhaupt plaats kan en mag vinden. Omdat de organisatie al ruim van te voren in gang moet worden gezet, is het een te groot risico om af te wachten. Daarnaast hebben wij als activiteiten commissie het doel om verbondenheid en betrokkenheid te creëren en dat willen we graag doen met activiteiten en evenementen zonder (al te veel) restricties en die voor iedereen toegankelijk zijn. Het is dus voor ons alles of niks en het lijkt nu vooral niks te worden. Wel willen we het feest graag op een later tijdstip inhalen in het voorjaar van 2022. Hou dus onze kanalen in de gaten.

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag alsnog snel bij een nieuwe activiteit!

----

Na een jaar zónder METO feest in december pakken we de draad dit jaar weer op.  Na een geslaagd Gala in 2018 en Carnavalsparty in 2019 komen we dit jaar weer met een nieuw thema op vrijdag 17 december. Omdat afgelopen zomer geen échte zomer was, toveren we de kantine éénmalig om tot strandtent en vieren we de zomer opnieuw tijdens snEx On The Beach! 

Een avond vol zomerse verkoelende 'snacks', opblaasattributen en hete zomerse tunes van DJ Joshua en DJ Kroescontrol!

Toegang is gratis en voor iedereen, maar QR-code is verplicht! Naast de QR-code is er ook een verplichte dresscode. Alles wat met zomer en strand te maken heeft is toegestaan. Dus trek je zwembroek, teenslippers of festivalpakkie maar weer achter uit de kast en trommel je vrienden op. 

Zet jezelf ook op aanwezig op het Facebook evenement en mis geen enkele update of winactie!

Wanneer Nieuwe datum nnb
Waar Kantine METO
Voor wie Iedereen
Entree GRATIS
Dresscode (VERPLICHT) Zomer / Beach
Extra info ivm de huidige maatregelen rondom corona is het METO feest gecanceld.