Home » Teams » Jeugd » JO17-1

JO17-1

Beste ouders, mocht uw zoon en/of dochter op de lijst staan maar u wilt dat de naam wordt verwijderd graag mailen naar jeugd.secretaris@rkvvmeto.nl dit heeft te maken met toestemming vanwege de wet op privacy. 

Indeling JO17-1

Ivar Caluwe

Baran Demirel

Sven Hendrickx

Jesse van Santen

Lars Claesen

Luca Bolders

Milan Gillesen

Muhammed Bulbul

Stijn Vossen

Tijm de Koning

Koen van Loon

Max Sleypen

Owen Wesenbeek

Thijs Rommens

Sem Hoppenbrouwers

Robin Meel

 

Kader

Koos  Sierra/ Mehmet

Indeling jeugd seizoen 2021-2022

Het einde van het seizoen nadert en de zomerstop is in aantocht. Het seizoen werd voornamelijk overschaduwd door beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen die uiteraard niet hebben bijgedragen aan het voetbalplezier. Over het algemeen zijn er maar een paar wedstrijden gevoetbald voor de beker dit jaar en voor de rest bleef het bij trainen en en paar onderlinge wedstrijden. Gelukkig is de regiocompetitie nog van start gegaan en krijgen we weer een beetje het gevoel terug van “echt” competitief voetballen.  

We hopen allemaal dat het nieuwe seizoen weer beleefd kan worden zoals we allemaal gewend zijn nu de versoepelingen rondom corona ook doorzetten. De indelingen voor 2021-2022 zijn gemaakt en kun je terugvinden onder teams / jeugd.

Het indelen van spelers door de coördinatoren is elk jaar weer lastig. Keuzes worden weloverwogen gemaakt en zijn afhankelijk van vele factoren waaronder de visie en doelstellingen van het METO jeugdplan.

Uiteraard kan het zijn dat je als speler vragen hebt over de indelingen. Je kunt hiervoor altijd terecht bij de betreffende coördinator. Je kunt gewoon bellen of appen met je vraag en de coördinator van de betreffende teams je dan hierover informeren.

 

Coordinator                          

JO7 t/m JO9 jeugd                                     

Pascal Broos                                                           

06-5325 7855                                                                                 

 

Coordinator 

JO10 t/m JO12 jeugd            

Rinko van der Wijst 

06-22197028                                   

 

Coordinator

JO13 t/m JO23 jeugd      

Patrick Gillesen

06-10901782