METO Quiz

UPDATE: de inschrijving van de METO Quiz = vol! We hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. Om alle teams de nodige ruimte te kunnen garanderen, kunnen we helaas geen extra teams meer inschrijven voor de METO quiz. Ook inschrijven per mail is niet meer mogelijk.

De teamcaptains van de ingeschreven teams ontvangen in de week van de quiz nog een bevestiging met de nodige informatie. 

----

Op vrijdag 31 maart 2023 vindt de jaarlijkse pub quiz weer plaats in onze kantine. De quiz vangt aan om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Deelnemen kan met een groepje van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Inschrijfkosten zijn 5 euro per groep. Deze kun je bij binnenkomst voldoen.

Trommel dus je slimste vrienden op en schrijf je in voor 24 maart via het formulier onderaan deze pagina. Uiteraard hebben we weer een aantal mooie prijzen voor de finalisten. 

Heb je vragen of wil je je inschrijving wijzigen of annuleren? Doe dit dan zo snel mogelijk door een email te sturen aan activiteiten@rkvvmeto.nl.

Wanneer 31 maart 2023, 20:00 uur
Waar Kantine METO
Voor wie Iedereen
Deelname Teams van min 2, max 4 personen
Inschrijven Niet meer mogelijk. Vol!
Inschrijfkosten 5 euro per groep
Deadline inschrijven 24 maart 2023

Inschrijven

We hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. Om alle teams de nodige ruimte te kunnen garanderen, kunnen we helaas geen extra teams meer inschrijven voor de METO quiz. Ook inschrijven per mail is niet meer mogelijk.

De teamcaptains van de ingeschreven teams ontvangen in de week van de quiz nog een bevestiging met de nodige informatie.