Home » Activiteiten » Agenda » METO Quiz

METO Quiz

Update: de METO Quiz wordt door de aangescherpte maatregelen van de regering en het RIVM definitief afgelast. We wachten voorlopig met het kiezen van een nieuwe datum, totdat er meer bekend is. We streven ernaar om de quiz te organiseren aan het begin van het nieuwe seizoen. Deelnemers ontvangen daarover een email. Eerder werd de quiz al uitgesteld van 27 maart naar 8 mei. 

De METO Quiz vindt plaats op vrijdag 8 mei. De inschrijfkosten bedragen 2 euro per deelnemer, te voldoen bij binnenkomst. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Iedereen kan meedoen, want de categorieën variëren van voetbal en andere sporten tot muziek en algemene kennis. Uiteraard zijn er weer schitterende prijzen te verkrijgen, dus duik alvast in het internet en zorg dat je goed voorbereid bent. De inschrijving is geopend tot 20 maart via onderstaand formulier.

Voor vragen: activiteiten@rkvvmeto.nl

Wanneer Vrijdag 8 mei 2020, 20:00 uur
Waar Kantine METO
Voor wie Iedereen
Deelname Teams van min 2, max 4 personen
Inschrijven Via onderstaand formulier
Inschrijfkosten €2,- per persoon
Deadline inschrijven 20 maart 2020

Inschrijven

De METO Quiz is volgeboekt. Iedereen die zich heeft opgegeven ontvangt in de loop van de week van de quiz nog een email met nadere info. Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat het dan zsm weten aan activiteiten@rkvvmeto.nl 

Bovenstaande poster bevat info van voor de Corona maatregelen. De nieuwe datum is vrijdag 8 mei.