Home » Teams » Jeugd » JO11-1

JO11-1

" METO JO11-1 flikt het gewoon en neemt laatste horde naar de finale". De slogan "samen klaren we de klus", 2 jaar geleden ontstaan met de nieuwe hoofdsponsor S4T, was op deze wedstrijd zeker van toepassing.
In een echte beker kraker onder goede leiding van Marcello Hoezen kwamen de jonge helden zij aan zij met de tegenstanders het hoofdveld op onder luid gejuich van het aanwezige publiek. We begonnen sterk en kregen via Ravi en Milan de eerste kansjes. Achterin stond het duo Menno en Sven weer super te verdedigen soms ondersteund door stofzuiger Simon. Jelte en Wessel hadden de opdracht om de aanval te ondersteunen en met de snelle Levi vanaf links hoopten we wat gevaar te stichten.
Pas in de 29e minuut was het Tijn die na een mooie pass van Sven en een knappe passeer actie de verdiende 1-0 binnenschoot. Dit was ook de rust stand. Opdracht was om rustig te blijven en snel de 2-0 te forceren. We kregen inderdaad zeeën van ruimte achter hun verdedigers maar waren te onrustig in de afronding en miste soms het overzicht naar een beter in positie staande medespeler.
Na een ongelukkige struikel partij op rechts kreeg Internos een vrije trap.  Ala Lasse Schöne krulde de speler van Internos de bal onhoudbaar in de kruising 1-1.
We gaven niet op en ook al was Marcel al met zijn lijstje bezig voor de strafschoppen, was het weer Tijn die vanaf links 2 tegenstanders vakkundig uitkapte en beheerst de 2-1 binnenschoot. Met nog een paar minuten werd er niets meer weggegeven en verrichte Landon nog een paar knappe reddingen en werd er door iedereen hard geknokt om de finale plaats veilig te stellen.  Wat een puike team prestatie  boysšŸ‘
Tegenstander in de bekerfinale op 1 juni is Terneuzen JO11-1. De wedstrijd wordt op gespeeld  op het Sportpark 't Steen te Sint Jan Steen.

Kader:

Marcel Marijnissen