Home » Teams » Jeugd » JO13-1

JO13-1

Beste ouders, mocht uw zoon en/of dochter op de lijst staan maar u wilt dat de naam wordt verwijderd graag mailen naar jeugd.secretaris@rkvvmeto.nl dit heeft te maken met toestemming vanwege de wet op privacy.

Indeling JO 13-1

Landon Huijgens

Ismay Plevier

Goitam Tadese

Gijs Willems

Jibbe Sebrechts

Ryan van Hooijdonk

Enzo Swagemakers

Wessel de Jongh

Sven Marijnissen

Jelte van Ginneken

Milan van der Zande

Menno van Liere

Tycho van der Wijst

Ravi Bolders

Levi Sebrechts

Marcel Marijnissen

Carlo Bolders

METO JO13-1 is het 1e team van METO wat in de nieuwe Robey shirts mag spelen.

Het team van METO JO13-1 speelt al sinds 2016 grotendeels in de samenstelling zoals deze nu nog steeds is.

Het is een gedreven, sportief en leuk team. Een leuke groep bij elkaar die elkaar op en buiten het veld goed kunnen vinden. Tijdens de trainingen altijd hoge percentages aanwezigheid en goede inzet, tijdens wedstrijden altijd gedreven om er het beste uit te halen. Door de jaren heen hebben de spelers nu hun mogelijkheden gevonden en daardoor ook hun plek op het veld. Kortom een leuk team, met ieder zijn eigen kwaliteiten, onder leiding van Marcel Marijnissen, Carlo Bolders en Niels van Hooijdonk, zij halen het beste uit de spelers. Het motto is dan ook ‘Samen klaren we de klus’.

Niet voor niets is het team dan ook al 3x kampioen geworden in de competitie en hebben ze zelfs de finale van de Bekercompetitie gehaald.

Het team heeft een vaste supportersclub die altijd trouw meereizen met onze toppers.

Toen het elftal nog kleiner was had het 1 vaste sponsor, maar nu het team groter wordt en nu maarliefst 16 spelers telt is Peter Sebrechts  van S4T Timmer- en metselwerken op zoek gegaan naar een medesponsor. Hij heeft gelukkig niet ver en lang hoeven zoeken voor hij Francois van der Zande van Van der Zande Tegelwerken vond.

Hoe leuk is het dat het team nu door 2 sponsoren verzorgd wordt, beide ouders van 2 van de spelers van het team, dit draagt het motto van ‘Samen klaren we de klus’ nog eens extra kracht bij.

De Spelers schitteren sinds dit seizoen in de nieuwe shirts van Robey, inclusief het prachtige embleem van de gemeente Woensdrecht!

Van der Zande Tegelwerken en S4T Timmer- en Metselwerken vinden het geweldig om dit samen te mogen doen en wensen alle spelers van METO JO13-1 heel veel plezier en succes in de nieuwe shirts!