Home » Clubinfo » Vervanging Kunstgras Hoofdveld

Vervanging Kunstgras Hoofdveld

Na 13 jaar wordt het oude kunstgras vervangen door een nieuwer type. Het oude soort gaat gemiddeld ongeveer 10 jaar mee, dus hebben we het er best goed vanaf gebracht.

Hieronder de vorderingen in foto's.

Dinsdag 19-04 einde van de dag! Alle gras is er af!!

Donderdag 21 april, voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe mat worden gedaan. Straatwerk wordt ook aangepast en opnieuw netjes gelegd!

Dinsdag 26 april, het nieuwe gras wordt erin gelegd.

Donderdag 28 april, er wordt zo'n 190.000 kg zand over het veld verdeeld!

De reclameborden krijgen ook een stevige wasbeurt!

Voor                                                                                                    Na

Woensdag 4 mei, het kurk ligt erin en het hekwerk wordt compleet gerenoveerd.

Voor de vaders en moeders die de was doen, geen zwarte korrels meer in de wasmachine!!

Zaterdag 14 mei, De doelen staan op hun plaats met de netten er netjes aan.
Wedstrijden erop spelen mag helaas nog niet maar als straks alle reclameborden terug geplaatst zijn is het al weer een mooier gezicht en hopelijk kunnen we er snel wedstrijden op spelen.