Home » Activiteiten » Jeugdactiviteiten » FIFA-19-toernooi

FIFA'19-toernooi

Durf jij het aan om het op de PlayStation tegen je ploeggenoten op te nemen? Heb jij zin in een leuke avond? Op vrijdag 19 oktober organiseren we het FIFA 19 toernooi van METO voor alle spelers van METO JO19, JO17, JO15, JO13, JO11 en JO10! 

Het toernooi wordt gespeeld in de kantine van 17:30 uur tot 20:30 uur. Een kwartier van tevoren gaat de kantine open, zorg dat je er op tijd bent! Het toernooi wordt gespeeld onder leiding van WePlay Esports op de professionele gamecases. Tijdens de groepsfase word je ingedeeld op leeftijd, in de knock-out nemen de besten het tegen elkaar op!

De finale wordt gespeeld op een groot 55” scherm, zodat iedereen mee kan kijken. De winnaar mag zich een jaar lang de esporter van METO noemen. HOE VET IS DAT!

Let op: er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Deelname kost €5,-. Dit is inclusief twee drankjes én een frietje. Inschrijven kan vanaf 12 oktober 19:00 uur. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! 

INSCHRIJVEN

De inschrijving voor de spelers van de eerdergenoemde teams gaat open op 12 oktober om 19:00 uur via onderstaande button.