Home » Teams » Jeugd » JO9-1/F1

JO9-1/F1

Kader
Marcel Marijnissen
Joeri van Miert

Selectie
Landon Huijgensk
Simon Rentier
Tijn Maas
Sven Marijnissen
Milan van der Zande
Menno van Liere
Ravi Bolders
Natan van Miert
Levi Sebrechts
Dylano Loosveld-Verbiest

Training
2x per week op maandag en woensdag van 18:30 uur  - 19:30 uur

Klasse
1e

METO JO9-1 najaarskampioen 2016

Met nog drie wedstrijden te gaan in de 3e klasse 07, kon METO JO9-1 uit bij naaste belager Lepelstraat JO9-1 het kampioenschap al veilig stellen.Op een koud en zwaar veld, waarbij de tegenstander de bus voor de eigen goal had geparkeerd werd er overtuigend en verdiend met 10-0 gewonnen.Het echte feestje werd natuurlijk thuis gevierd in de laatste sportieve wedstrijd tegen WVV’67 JO9-1, die met  4-0 gewonnen werd.

De doelpuntenteller bleef na vandaag op 99 steken en dankzij goed keeperswerk en een sterke verdediging hebben we slechts 3 tegen doelpunten hoeven incasseren.

Na afloop volgde een heuse tour op de platte kar door Hoogerheide en werd het feest in de kantine voortgezet met limonade en frietjes. Alle 9 helden: Landon, Sven, Menno, Simon, Milan, Ravi, Natan, Levi en Tijn kregen een welverdiende beker als aandenken voor deze mooie teamprestatie. Joeri en Marcel zijn trots dat ze leiders/trainers mogen zijn van deze enthousiaste jonge en fanatieke helden, die elke week veel plezier hebben met elkaar en veel inzet tonen op de trainingen en in de wedstrijden. Op naar het volgende kampioenschap!!

JO9-1-kampioen.jpg
JO9-1-kampioen.jpg
JO9-1-kampioen-2.jpg
JO9-1-kampioen-2.jpg
JO9-1-kampioen-3.jpg
JO9-1-kampioen-3.jpg