Home » Teams » Jeugd » JO13-3/D3 » JO13-3
JO13-3.jpg

METO J013-3 gestart in de competitie 2017-2018

Ook dit wordt er weer gestreden in de Zuidwesthoek om het Kampioenschap bij de Jeugd in de D klasse. Onderleiding van Alfred Fix, Frank van Overveld en Edwin Heijmans strijden de J013-3 mee om de prijzen. Deze heren worden dit jaar ook ondersteund door Corina de Bats.

Zoals alle andere jaren zijn wij wederom opzoek geweest naar sponsoren. Na wat gesprekken hebben wij twee sponsors kunnen strikken voor ons team.

WVS schoonmaak hebben de shirts en broekjes geregeld. Algemeen manager William Koppers vond het een leuk idee om de heren en de dame te sponsoren.

Voor de shirts en broekjes waren we dus gesteld. Na een zoektocht kwamen terecht bij S4T timmer en metselwerken. Peter Sebrechts heeft het team voorzien van een mooie sporttas waar de heren en dame al hun spullen in mee kunnen nemen training en wedstrijden.

Op de elftal foto zien jullie de volgende spelers van boven links naar rechts onder : Thijs, Milan, Koen, Nathan, Nathan, Stijn, Emiel, Ruben, Sven, Quinty, Timo en Zinedine. Op de foto missen we Luca, Milan en Senne. Ook zij strijden mee voor het kampioenschap.

De eerste wedstrijden in de Beker zitten erop met een mooie 1ste plaats zijn we geplaatst. Overwinningen op Kloetinge, Wemeldinge en WVV’67 waren hiervoor nodig. Nu hebben we onze eerst competitie wedstrijd erop zitten in de 5de klasse.  We zijn te volgen op Facebook via METO J013-3 - D3. We hebben ook altijd als ze tijd heeft onze sportfotograaf Ingrid Sebrechts bij die alles vastlegt langs de lijn en de verslag worden geschreven door de trainers.

Mocht je het toch graag live willen zien kom gezellig kijken op het Metoveld.  De kantine is altijd open voor een bakkie koffie met wat lekkers.

Sponsoren bedankt in het vertrouwen en onze trouwe supporters we zien jullie binnenkort graag weer aan de zijlijn. We zullen strijden voor de punten en hopelijk winterkampioen