Home » Teams » Jeugd » JO11-2/E2

2x per week op maandag en donderdag van 18:30 uur  - 19:45 uur

5e

METO JO11-2 najaarskampioen 2016

Met nog een wedstrijd te gaan in de 5de klasse 07, hebben we een gat geslagen naar onze concurrenten WVV’67 en FC Bergen. Maandagavond 28 nov lekker koud aan de zijlijn  mochten we de wedstrijd spelen tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom. De tactiek was het gas erop houden en druk naar voren en snel scoren.

Na het spelen van de eerste helft  was de voorsprong opgelopen tot 7 – 0. Hiermee waren de belangrijkste 3 punten van het seizoen binnengehaald en kon misschien het feestje gaan beginnen.  We moesten nog een tweede helft om zekerheid te hebben. De toppers gaven nog een keer gas en de eindstand na het fluitsignaal was 11 – 1 op het scorebord en kon het mini feestje beginnen.

Het echte feestje werd natuurlijk thuis gevierd in de laatste sportieve wedstrijd tegen FC Bergen afgelopen zaterdag. Na afloop werd er eerst een tour op de platte kar door Hoogerheide gedaan. Hierna gingen we gezamenlijk een feestje in de kantine vieren met limonade en frietjes. Namens onze sponsor kregen alle spelers een mooie bal en een mooie beker als aandenken van het mooie resultaat. Bedankt van Overveld Coating voor de sponsering aan onze helden.

Alle 10 helden: Lars, Emiel, Nathan, Koen, Bram, Stijn, Quinty, Senne, Jason, Tim gefeliciteerd met deze mooie teamprestatie.

Frank, Corina , Edmund en Joey zijn super trots met het behalen van dit kampioenschap.

We gaan nu winterstop houden en uitrusten . De tweede helft gaan we met elkaar trainen en met veel inzet kijken of we een tweede keer kampioen kunnen worden!

e21.jpg
e22.jpg