Home » Clubinfo » COVID-19 Statement

Statement Covid-19

Zoals jullie wellicht hebben vernomen, heeft het RIVM i.v.m. het Corona virus op vrijdagavond 6 maart een verscherpt advies gegeven voor de inwoners van Noord-Brabant. Ook R.Kvv METO houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en van de GGD.

Wat is het advies van het RIVM?
In het kort komt het erop neer dat wanneer je last hebt van verkoudheid, hoesten of koorts het RIVM je adviseert om je sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk, sportclub of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Eén dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, kun je weer het normale leven oppakken.

Wat doet R.K.vv METO?
METO volgt de richtlijnen van de KNVB

Gezondheid gaat voor alles.
Indien ouders zich niet gerust voelen als hun kinderen deel nemen aan trainingen en/of wedstrijden na opheffen van de richtlijnen, dan moeten zij daarover zelf kunnen beslissen, zonder dat deze beslissing gevolgen heeft.

Gezondheid gaat vóór alles!

Meer informatie over het advies van het RIVM vind je op de site van de Rijksoverheid.

Alle wijzigingen en maatregelen die worden genomen na dit statement, vind je op de homepage.