Home » Activiteiten » Leden vergadering

De jaarlijkse vergadering op 12 juni 2017 werd dit jaar beter bezocht dan de laatste jaren.

Onze voorzitter Hans van Hoek opende de vergadering rond de klok van 8 uur.

De gebruikelijke agenda punten werden doorgenomen en behandeld, hier en daar werd een vraagje gesteld, maar in het algemeen werd met alles toe gestemd.

In het bestuur werd Richard van Lieren gekozen, hij vervangt Johan Prop die na vele jaren afscheid neemt als penningmeester.

Ivar Brouwer nam afscheid als jeugd voorzitter, maar werd gekozen in het hoofdbestuur met een nieuwe functie technische zaken. Theo van de Logt werd gekozen als de nieuwe jeugdvoorzitter.

Op de agenda stond nog een punt, erelid en lid van verdienste, Johan Prop werd door de voorzitter voorgesteld als erelid van METO, de vergadering stemde hiermee in.

Als lid van verdienste werd Albert van der Mast in het zonnetje gezet, voor al het werk dat hij verzet in het jeugdbestuur.

Bij de afsluiting van het voetbalkamp werd Eddy Huybrechts al als lid van verdiensten in het zonnetje gezet voor zijn werk binnen het jeugdbestuur, de voorzitter kwam hier nog even kort op terug.

Toen was het tijd voor een "extra" agendapunt, vanwege gezondheid van zichzelf en zijn echtgenote, heeft onze "LONKA" Lon van Zundert besloten om een stapje terug te doen en zich te richten op de verzorging van zijn Marie. Onze voorzitter vond dat dit niet zomaar zou gaan en vond het nodig om tijdens de vergadering met een officieel tintje afscheid van Lon te nemen. Lon werd gedecoreerd met een speciale medaille en een lekker flesje om thuis te genieten. Met de worden Lon bedankt voor alles wat je voor METO hebt betekend aam de voorzitter en de aanwezige leden afscheid van de "LONKA"'

Hierna was het tijd voor de sluiting van de vergadering, maar niet voordat een toch wat emotionele Hans van Hoek  mededeelde dat dit het laatste seizoen gaat worden met Hans als voorzitter en met de woorden ik hoop dat dit een bijzonder jaar gaat worden sloot Hans de vergadering.

Lon7.jpg
Lon6.jpg