Home » Activiteiten » Doe-dag

Doe-dag

Op zaterdag 17 juni willen wij de tweede Meto-Doe –Dag in het leven roepen. We gaan die dag organiseren om met zoveel mogelijk vrijwilligers en ouders het sportpark een opknap beurt te geven. Daarbij kunt u denken aan snoeiwerkzaamheden, schoonmaak-werkzaamheden, zwerfvuil, kleine reparaties etc.

In het kader van vele handjes maken licht werk, vragen wij uw hulp daarbij.

Door de huurharmonisatie zijn wij als vereniging genoodzaakt door zelfwerkzaamheid de huurprijs op een acceptabel niveau te kunnen houden, zodat wij als vereniging op een gelijk niveau kunnen blijven bestaan.

Zo kunnen we voorkomen dat de contributie fors moet worden verhoogd om dezelfde activiteiten en accommodatie te kunnen aanbieden.

Dit kunnen wij niet alleen, en daarom vragen wij om met zoveel mogelijk leden, vrijwilligers en overige mensen die Meto een hart onder de riem steken, aan die dag deel te nemen.

Vele handjes maken licht werk, alle hulp is welkom, al is het een gedeelte van de dag. Zo kunnen we veel werk verzetten, en ons sportpark in een nette onderhouden staat brengen.

Er zal door Meto verzorgt worden, op tijd een bakje koffie met wat lekkers, tussen de middag een lunch, en sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

Nogmaals door samen te werken kunnen we ons sportpark op een acceptabel niveau houden door mee te helpen op de tweede Meto- Doe – Dag.

Graag aanmelden voor het maken van een goede planning voor de dag, aanmelden bij Rene Adriaansen. Kan ook per mail naar  mrg.adriaansen@freeler.nl

Ochtend van 8.00 tot 12.00

Middag van 12.45 tot 15.00