RKVV METO

Nieuws

Vacature: Trainer METO 2

Voor het komend seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een trainer / coach voor het 2e elftal. METO 2 komt uit in de 5e klasse reserve. Naast het verzorgen van de trainingen zal ook de begeleiding van het 2e elftal op zondag tot de taken behoren. 

Wij zijn op zoek naar een (beginnend) trainer die in samenwerking met de trainer van het eerste elftal van dit jonge elftal een team gaat vormen. Financiële vergoeding is daarbij aanwezig.

De trainingen vinden plaats op de dinsdag en donderdag van 19.45 uur tot 21.30 uur.

Bij interesse in deze functie of voor meer informatie kun je contact opnemen met R. van Kalmthout via rvankalmthout@ziggo.nl.

Feyenoord-clinic bij METO op 23 juni! 

Feyenoord komt op woensdag 23 juni naar METO voor een voetbalclinic. Tijdens een middag vullend programma krijg jij tips en tricks van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools. De clinic bestaat uit afwisselende trainingsvormen en staat onder leiding van een oud-speler van Feyenoord. Bij deelname is bovendien een uniek trainingsshirt inbegrepen! 

De clinic vindt plaats op woensdag 23 juni van 14.00 – 17.00 uur en is toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2007 t/m 2015. Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plaats! 

Klik hier voor meer informatie en/of om in te schrijven voor de Feyenoord-clinic bij METO. 

Coronamaatregelen

De KNVB heeft besloten de competitie definitief te stoppen voor dit seizoen. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte wanneer er veranderingen gaan plaatsvinden of alternatieven worden georganiseerd. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar geldt gelukkig dat er wel getraind mag worden en onderlinge wedstrijden binnen de eigen verenging zijn voor deze leeftijden toegestaan. De kleedkamers blijven nu gesloten en ouders zijn tijdens de trainingen nog steeds niet welkom. Spelers komen maximaal 10 minuten voor aanvang training naar het sportpark, trainers kunnen iets eerder komen voor het klaarzetten van hun training.