Home » Babe van het jaar: laatste week om te stemmen

Babe van het jaar: laatste week om te stemmen

Gepubliceerd op 15 juni 2018 10:23

Over een weekje, op vrijdag 22 juni, vertrekt de selectie naar een nog onbekende locatie voor het jaarlijkse teamweekendje. Traditiegetrouw sluit ook de poll voor de babe van het jaar op dezelfde dag om 12.00 uur. Breng dus nu nog je stem uit!

Brain, Pim, Martijn, Michael, Joey, Gijs, Levi, Ruben, Emiel, Niels, Jens en Thom maken kans op de felbegeerde award. Of eigenlijk maakten kans, want er zijn nog maar een aantal spelers echt in de race met nog een week te gaan. Voorafgaand waren er een aantal favorieten. De babe van de week doet het goed bij de derby's. De verwachting was dus dat in ieder geval Martijn, Joey, Gijs, en Thom voor de prijzen zouden meedoen. Ook Pim behoorde met de tweede inzending van dit jaar al direct tot de topfavorieten, we hoeven jullie niet uit te leggen waarom. Tot slot verwachtte we veel van Michael, omdat de schare fans bij ''de Groe'' erg positief reageerde op de babe van de week competitie. 

 

Met deze gegevens in het achterhoofd is, de dag na de laatste uitwedstrijd tegen WVV, de poll direct geopend. Vanaf de eerste minuut werd er fanatiek gestemd en Pim ging als een speer. Met een straatlengte afstand liet hij achtervolgers Joey en Martijn ver achter zich. De rest was vanaf moment één eigenlijk al kansloos. Toen de kalmte terugkeerde op het stemformulier sprokkelde de overige spelers hier en daar toch nog wat puntjes. En toen was daar het moment dat de Huijbergse fans van zich lieten horen. Massaal wordt er gestemd op Joey en hij komt zelfs op een gelijke stand met Pim. Pim trommelt (of betaalt) nog wat extra vrienden op en loopt vervolgens toch weer uit. 1. Pim, 2. Joey en 3. Martijn, halverwege de stemperiode. 

 

Er lijkt weinig op de stand af te dingen. Joey is wellicht de enige die Pim dan nog kan inhalen, maar hij loopt ver achter en zoals jullie weten is Joey de snelste niet meer. Toch weet hij in een week tijd knap tegenstand te bieden en loopt flink in op Pim. Ondertussen vindt er nog een ander mirakel plaats. In Woensdrecht worden ze wakker en de stemmen voor Thom stromen binnen. Hij passeert zonder moeite Martijn en neemt de 3e plek over. Is hij dan de lachende derde? Hij en Joey kunnen het Pim in ieder geval nog erg moeilijk maken. 

 

In een week tijd kan er dus veel gebeuren. Ook gaan we het historisch aantal van 1.000 stemmen passeren. Zorg dat je daarom nog voor vrijdag 22 juni 12.00 uur je stem uitbrengt via deze pagina of klik op onderstaande afbeelding. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.