Home » Afscheidswedstrijd Thom Brouwer 9 juni

Afscheidswedstrijd Thom Brouwer 9 juni

Gepubliceerd op 6 juni 2018 16:37

Aanstaande zaterdag 9 juni nemen we afscheid van een legende. Thom Brouwer doet op 28-jarige leeftijd afstand van de selectie en kiest ervoor om vanaf volgend seizoen in een lager elftal te gaan voetballen. Omdat hij in dit jonge elftal toch een van de oudere vastgeroeste spelers is, organiseert de selectie een afscheidswedstrijd om nog één keer samen met Thom te spelen. 

Selectie en vrienden

om 19:00 wordt er afgetrapt op het sportpark Jac van Hoek. De voltallige selectie neemt deel aan de afscheidswedstrijd voor Thom. Ook oud-teamgenoten en vrienden van Thom spelen mee. Daarmee maken oudgedienden, waaronder Tommy van den Brand en Fons van Schaik, hun rentré op het METO-veld. Hoe de samenstelling van de wedstrijd precies is, laten we aan de organisatoren. Het wordt in ieder geval een leuke pot voetbal met een gezellige afsluiting in de kantine. Uiteraard is iedereen hierbij uitgenodigd. We hopen dan ook op zo veel mogelijk publiek voor Thom.

 

Stapje lager

Thom heeft de laatste jaren vanwege zijn werk veel moeite gehad om aan 10% trainingsopkomst te komen. Vorige zomer veranderde Thom nog van werkgever om zich volledig op zijn voetbalcarrière te kunnen richten (uiteraard). Helaas te vergeefs, want de trainingsopkomst werd er niet beter op. Gelukkig blijft Thom ook zonder te trainen een topfitte atleet, waardoor hij nu en dan toch zijn minuten kon meepakken. Thom was bovendien ook buiten het veld erg belangrijk voor de groep, gezien zijn respectievelijk 'oude' leeftijd in een groep van gemiddeld 23 jaar. Naast zijn werk is Thom ook erg gelukkig met zijn vriendin Marisha en natuurlijk verlangt de vrouw de nodige aandacht. Thom en Marisha trouwen deze zomer, gedaan met de pret! Een stapje terug is dus voor Thom onvermijdelijk. 

 

Wij wensen Thom (en Marisha uiteraard) heel veel geluk namens de METO selectie. Gelukkig heeft Thom beloofd iedere zondag (al dan niet vanaf het terras) te komen kijken bij thuiswedstrijden. Wij zeggen dus gewoon: tot volgend jaar!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.